Részletek
A keserű anyagok révén étvágycsökkentés, méregtelenítés, édesség fogyasztásának csökkenése, jó közérzet megteremtése, zsíros ételek semlegesítése, májfunkciók-, emésztés segítése.
A keserű anyagok fogyasztása jobb immunrendszert eredményez, serkentik az emésztőnedveket (májat, epét, hasnyálmirigyet, vékony- és vastagbelet). A szív-és érrendszert is védik. Serkentik a nyálkiválasztás és a gyomornedv képződését is, ami növeli az emésztőenzimek termélését.
Fogyasztási javaslat: 7-10 cseppet vízben, teában vagy joghurtban elkeverve étkezés előtt vagy után fogyasszunk napi 2 maximum 5 alkalommal. Az ajánlott napi adagot nem szabad túllépni.
Összetevők: alkohol, víz, levendulavirág, cickafark,
galangal gyökér, enciángyökér, angyalgyökér,
édeskömény gyümölcsök, kömény, fahéj kéreg,
pitypang gyökér, majoránnafű, gyömbér
gyökér, keserű narancshéj, szegfűszeg,zedoárgyökér, izlandi moha, kardamom
gyümölcsök, koriander gyümölcsök