Ingyenes szállítás 30.000 forint felett!  l  Telefonon hétköznapokon 9-15-ig vagyunk elérhetőek.

Kérdése van? Hívjon minket! +36301283830

Biomenü bio perui kakaóbab – 125g
Biomenü bio perui kakaóbab – 125g
2 190 Ft

Biomenü bio perui kakaóbab – 125g

Biomenü bio perui kakaóbab – 125g

A kakaóbab fontos élelmiszeripari alapanyag, hiszen a kakaóvaj és a kakaópor mellett a csokoládé alapanyaga is.
2 190 Ft
Egységár: 18 Ft/g
Részletek
Biomenü bio perui kakaóbab – 125g

Az isteni szíverősítő! A minőségi csokoládé alapanyaga, a természet egyik legerősebb antioxidáns élelmiszere.

A kakaóbab fontos élelmiszeripari alapanyag, hiszen a kakaóvaj és a kakaópor mellett a csokoládé alapanyaga is.

Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai

Jótékony lehet a szív és érrendszeri problémákkal szemben
Jó közérzetet, frissességet biztosít
Növeli a stressz tűrő képességet
Koncentráció és memóriajavító hatású
Csökkenteni a depressziót
Lassítja az öregedési folyamatokat
Fogyókúráknál is kiválóan alkalmazható
Étvágycsökkentő és zsírégetést fokozó
A kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui bio-termelők által termelt kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, tiszta vízben tisztítják és a legjobb minőségűeket kiválogatják. A gyártási folyamat megőrzi a bab tápértékét mindenféle adalék nélkül.

A kakaóbab felhasználása sokrétegű, hiszen fogyasztható magában, sütemények ízesítéséhez, de készíthetünk kakaóitalt is belőle. Az ajánlott mennyiség napi két evőkanál.

A BioMenü BIO KAKÓBAB cacao criollo fajtából készül, melyet kiváló minősége miatt a kakaók „királyának” is neveznek. A kakaó tömege 50%-át három féle zsír alkotja, ezek nem károsak a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és a palmitinsav), illetve többféle aminosavat is tartalmaz(triptofán és argine). Nyers formában nagyon egészséges, rendkívül gazdag antioxidáns flavonoidokban. Rendszeres fogyasztása segíthet megelőzni az időskori szellemi hanyatlást, illetve hatékonyan támogathatja a szív egészséges működését. A kakaóbab élénkítő hatású, éberséget, és jó közérzetet biztosít. Kellemesen kesernyés íze miatt nyersen is fogyasztják, de porrá őrölve és meleg tejben elkeverve kiváló frissítő készíthető belőle.

Tápanyag-információ (100 g):
Energia 2242 kJ/535 kcal
Zsír 47,1 g
amelyből telített zsírsav 29,1 g
amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 14,2 g
amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 1,4 g
Szénhidrát 1,6 g
amelyből cukor 1,6 g
Rost 31,4 g
Fehérje (protein) 13,0 g
Só 0,0 g
Összetétel:
100% bio kakaóbab (theobroma cacao, criollo variety)
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Fehérjeforrás; Nátriummentes/Sómentes

Adagolás:
Egy adag = 10-15 g, ízlés szerint

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
Adatok
Cikkszám
685573
Kiegészítő termékek