Ingyenes szállítás 30.000 forint felett!  l  Telefonon hétköznapokon 9-15-ig vagyunk elérhetőek.

Kérdése van? Hívjon minket! +36301283830

Biomenü Bio Chaga gombapor – 100g
Biomenü Bio Chaga gombapor – 100g
4 490 Ft 
3 740 Ft

Biomenü Bio Chaga gombapor – 100g

Biomenü Bio Chaga gombapor – 100g

A hamvaskéreg gomba megjelenéséről kapta a nevét, mert olyan a kinézete, mintha a fa kérge. A hamvaskéreg gomba nagy mennyiségben tartalmaz úgynevezett SOD enzimet, amely rendkívül erős antioxidáns enzim.
17
4 490 Ft 
3 740 Ft
Kezdete: 2023.07.29   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 17
Megtakarítás 750 Ft
Részletek
Biomenü Bio Chaga gombapor – 100g

A gomba gazdag beltartalmi értékét rendkívüli élőhelyének és életmódjának tulajdonítják. Hideg erdőkben nő, ahol hőmérséklet gyakran fagypont körüli.

Immunerősítő, antivirális hatású természetes gomba őrlemény, magas antioxidáns- és poliszacharid tartalma révén támogathatja a daganatos betegségek elleni küzdelmet.

Hamvaskéreg gomba
A Chaga gomba olyan gomba, amely elsősorban nyírfákon, a hideg éghajlaton nő. Az égett faszénhez hasonló gombát a népi gyógyászatban különböző betegségekben használják. A hamvaskéreg gomba gazdag a következő tápanyagokban: B-komplex, D-vitamin, kálium, rubídium, cézium, aminosavak, rostok, réz, szelén, cink, vas, mangán, magnézium. A gyógygomba kivonatát az immunrendszer működésének javítására, a fertőzésekkel szembeni védelemre, általános erősítő szerként alkalmazzák. Csökkentheti a fáradtságot és a gyulladást, növelheti a szellemi élességet, jelentős antioxidáns hatását igazolták.

Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai

Fokozhatja az immunrendszer működését és legyőzheti a gyulladást
Gátolhatja a rák kialakulását és fejlődését
Csökkentheti a vércukorszintet
Csökkentheti a koleszterinszintet
Az organikus chaga por 100%-ban hamvaskéreg gombából (inonotus obliquus) készül, amely chaga gomba néven ismert. Az inonotus obliquus elsősorban az északi félteke nyír erdeiben honos. A BioMenü BIO CHAGA gombapor nagyon magas poliszacharid és antioxidáns tartalommal rendelkezik, ami segíthet a test egyensúlyának helyreállításában és az immunrendszer működésének fokozásában. Keverjük össze a kívánt smoothie-val vagy gyümölcslével, vagy egyszerűen adjuk hozzá egy csésze forró vízhez, mint az instant teát.

Tápanyag-információ (100 g):
Energia 863 kJ/206 kcal
Zsír 0,2 g
– amelyből telített zsírsav 0,1 g
– amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,1 g
– amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 0,1 g
Szénhidrát 23,0 g
– amelyből cukor <0,1 g
Rost 52,8 g
Fehérje (protein) 2,5 g
Só 0,1 g
Összetétel
100% bio chaga gomba (inonotus obliquus, hamvaskéreg-gomba)

Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Zsírmentes; Telített zsírtól mentes; Cukormentes; Élelmi rostban gazdag; Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz

Adagolás, javasolt felhasználás
Egy adag = 1/2-1 teáskanál

1 adag naponta

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva
Kiegészítő termékek