Ingyenes szállítás 30.000 forint felett!  l  Telefonon hétköznapokon 9-15-ig vagyunk elérhetőek.

Kérdése van? Hívjon minket! +36301283830

Biomenü Bio Kurkuma kapszula – 60db
Biomenü Bio Kurkuma kapszula – 60db
2 520 Ft 
2 090 Ft

Biomenü Bio Kurkuma kapszula – 60db

Biomenü Bio Kurkuma kapszula – 60db

A gyulladáscsökkentő és antioxidáns kurkuma hozzájárulhat az ízületi gyulladások kezeléséhez, a regeneráció gyorsításához, a vérkeringés javításához. Jótékony hatással lehet az emésztésre, segíthet a májbetegségek kezelésében.
17
2 520 Ft 
2 090 Ft
Kezdete: 2023.07.29   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 17
Megtakarítás 430 Ft
Részletek
Biomenü Bio Kurkuma kapszula – 60db

Biomenü Bio Kurkuma kapszula
Talán a létező leghatékonyabb gyógynövény, praktikus kapszulában. A kurkuma kínálhat gyulladáscsökkentő, antioxidáns, agy- és szívkarbantartó megoldásokat – tradicionális ájurvédikus gyógynövény.

A termék tulajdonságai:

Gyulladáscsökkentő hatású lehet
Erős antioxidáns
Javíthatja az agyműködést
Csökkentheti a szívbetegségek kockázatát
Jó hatása lehet a rákmegelőzésben
Hasznos lehet az Alzheimer-kór megelőzésében
Csökkentheti az ízületi gyulladás tüneteit
Hasznos lehet a depresszió kezelésében
Segíthet a hosszabb élettartam elérésében
Kurkuma

Fő hatóanyaga, a kurkumin természetes gyulladáscsökkentő, elsősorban a reumás panaszok enyhítésében, az ízületi merevség oldásában, az ízületek rugalmasságának megtartásában és az ödémák csökkentésében játszik szerepet. Kiváló méregtelenítő és fájdalomcsillapító fűszer- és gyógynövény, védi a májat, a veséket, kezeli az emésztési panaszokat, a hasmenést és a székrekedést. Kiválasztja a salakanyagokat, megköti a mérgeket, ezzel kitisztítja a beleket, és szabályozza az anyagcserét. Koleszterincsökkentő és érelmeszesedés elleni hatásával gátolja a vérrögök kialakulását, ezáltal csökkenti a trombózisveszélyt.

Az Indiából származó kurkuma hagyományosan az ájurvédikus gyógyászatban, az egészséget javító tulajdonságai miatt használt. A bio kurkuma kapszuláink Észak-Indiában – ahol a meleg, nedves éghajlat miatt él – termesztett kurkuma porból készülnek. A curcuma longa növény gyökereit és gyöktörzsét fogyasztjuk, amelyek a kurkuma jellegzetes élénk sárgás-narancssárga színét és erős borsos ízét adják. Maga a kapszulahéj növényi cellulózból készül.

Erős antioxidáns, hatékony gyulladáscsökkentő, antikarcinogén (daganatellenes), antibakteriális, antivirális (vírusölő), antimikrobás és immunstimuláló hatású. A megmosott szárakat megszárítják és megőrlik, az asztalra jellegzetes aromájú, sárga porként kerül. Bőrápoló szerként is kitűnő, mert szabályozza a a faggyúmirigyműködést, tisztítja a pórusokat, fokozza a kapilláris keringést és a kollagéntermelést.

Tápanyag-információ (100 g):
Energia 1272 kJ/304 kcal
Zsír 0,9 g
amelyből telített zsírsav 0,3 g
amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,4 g
amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 0,2 g
Szénhidrát 55,4 g
amelyből cukor 3,6 g
Rost 19,5 g
Fehérje (protein) 8,3 g
Só 0,1 g
Hatóanyag tartalom 2 kapszulában
100% porított kurkuma 1000 mg
ebből kurkumin 40 mg
Összetétel
100% bio kurkuma (curcuma longa), 3-4% kurkumin tartalom; duzzasztóanyag: mikrokristályos cellulóz; csomósodásgátló: magnézium-sztearát, szilícium-dioxid; kapszulahéj: hidroxipropil-metilcellulóz

Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz

Adagolás
3 kapszula naponta

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
Kiegészítő termékek