Ingyenes szállítás 30.000 forint felett!  l  Telefonon hétköznapokon 9-15-ig vagyunk elérhetőek.

Kérdése van? Hívjon minket! +36301283830

nanoSPACE Thermo Antiallergén takaró 140x200cm
nanoSPACE Thermo Antiallergén takaró 140x200cm
72 590 Ft

nanoSPACE Thermo Antiallergén takaró 140x200cm

nanoSPACE Thermo Antiallergén takaró

140x200cm

600 g/m2

 

Amint betakarja magát a thermo poratka-ellenes takarónkkal, azonnal elfelejtheti a poratka-allergiát. A thermo takaró jó választás mindenkinek aki fázós, vagy akiknek nagyon hideg a hálószobájuk. Mint minden termékünk, ez is cseh nanoszövettel van ellátva, amely megakadályozza a poratkák összegyűlését és elszaporodását. Ezért ideális takaró az allergiások és asztmások számára. Anyaga puha, légáteresztő és 100%-os védelmet nyújt a poratkák és allergénjeik ellen.Az OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

72 590 Ft
Részletek

nanoSPACE Thermo Antiallergén takaró

140x200cm

600 g/m2

A thermo takarók különleges módon készülnek. A takaró valójában két egész évszakos takaró, amelyek szorosan vannak össze varrva, így egy szigetelő légréteget hoz létre a takaró belsejében, amely alatta tartja a meleget.

Hogyan működik a nanoszövet az ágyneműben?
A nanoszövet megakadályozza a poratkák, allergénjeik, vírusok és baktériumok összegyűlését a bélésben. Képzelje el a nanoszövetet úgy, mint egy pókhálót, amelynek lyukai mindössze 80 nm méretűek. A poratka mérete kb. 420 000 nm, az allergénje 1000 nm, egy baktérium 100-10 000 nm, a vírusok 100 nm körüliek, a rüh pedig 300 000 nm, így esélyük sincs arra, hogy áthatoljanak a szöveten.


A nanoSPACE anyag valójában egy három rétegből álló lemezes szerkezet, amelynek hátoldala 100% poliészter mikroszálas szövetből készült, a közepe egy nanoszálas membrán, és az elülső oldala egy 100% poliészter kötött szövet. A mikroszálas és a kötött szövet garantálja az anyag puhaságát és simaságát, a nanoszálas membrán pedig megvédi önt a poratkáktól és allergénjeiktől.

Az anyag hatékonyságát és biztonságosságát garantáljuk

A nanoszálas membrán hatékonyságát a brünni Textilvizsgáló Intézet (mikroorganizmusok áthatolása) és a Libereci Műszaki Egyetem (1µm-es porszemcsék áthatolása) vizsgálta. A prágai Állami Egészségügyi Intézet a bőrtoleranciát és az esetleges allergiás reakciókat vizsgálta.

A vizsgálatok eredménye:
A mikroorganizmusok befogásának hatékonysága >= 99,0%.
a porszemcsék befogásának hatékonysága >= 99,9%.
emberi bőrrel érintkezve nem mutattak ki negatív reakciókat.

Összehasonlítva más allergiaellenes termékekkel
A Libereci Műszaki Egyetem vizsgálatai bebizonyították, hogy a nanoszálas anyag hatékonysága, légáteresztő és vízgőz áteresztő képessége messze felülmúlja vetélytársaiét, és a tesztelt védőszövetek közül a leghatékonyabbnak találták.

 

Kényelmes és légáteresztő anyag
Tudjuk, milyen fontos, hogy kényelmesen érezzük magunkat a takaró alatt. Ezért évek óta együtt dolgozunk a cseh nanoszálas szakértőkkel, hogy olyan anyagot fejlesszünk ki, amely légáteresztő, kellemes tapintású és puha. Így lett az ágyneműnk a 100%-os atkavédelem és a kényelem ideális kombinációja.

 

Könnyen karbantartható
A nanoSPACE poratka elleni takarókat évente egyszer vagy kétszer javasoljuk mosni 40°C-on, lágyítószer nélkül a hosszabb élettartam érdekében (szükség esetén 60°C-on is mosható), klór- és foszformentes mosógélben vagy mosóporban. Nem javasoljuk a gépi szárítást, még alacsony hőmérsékleten sem.

A felületi anyag összetétele:
99% poliészter - mikroszál - alacsony fajsúly és puhaság.
1% poliamid 6 - nanoszálas membrán

A bélés összetétele:
UNICO golyós üreges szál - 100% poliészter

Teljes fajsúly:
600 gramm +-2%

Légáteresztő
Az oxigénmolekula mérete mindössze 0,3 nm, a szövet pórusain gond nélkül áthalad, így az anyag kellemesen légáteresztő marad.

Ajánlott súlyos allergiában és asztmában szenvedők számára.

Adatok
Cikkszám
8594183610054
Kiegészítő termékek