Ingyenes szállítás 30.000 forint felett!  l  Telefonon hétköznapokon 9-15-ig vagyunk elérhetőek.

Kérdése van? Hívjon minket! +36301283830

nanoSPACE Nyári Antiallergén takaró140x200cm
nanoSPACE Nyári Antiallergén takaró140x200cm
55 990 Ft

nanoSPACE Nyári Antiallergén takaró140x200cm

nanoSPACE Antiallergén takaró, nyári

150g/m2

Amint betakarja magát a nyári poratka elleni takarónkkal, azonnal elfelejtheti a poratkaallergiát. A nyári takaró könnyű és ideális a meleg nyári hónapokra. Mint minden termékünk, ez is cseh nano technológiával készült, amely megakadályozza a poratkák összegyűlését és elszaporodását. Ez teszi ideális takaróvá az allergiások és asztmások számára. Az anyag puha, légáteresztő és 100%-os védelmet nyújt a poratkákkal és az allergénjeikkel szemben.Az OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

55 990 Ft
Részletek

nanoSPACE Antiallergén takaró, nyári

150g/m2

 

 

Miért van szükségük a porallergiásoknak antiallergén takarókra?

A poratkák szeretik a meleget és a sötétséget, ezért a párnák, takarók és matracok belsejében nagyon jól érzik magukat. Ha egy porallergiás egy hagyományos ágyba fekszik, az olyan, mintha egy mogyoró allergiás ember megenne egy maroknyi mogyorót. A nanoSPACE nyári poratka elleni takaró nanoszálas membránnal van ellátva, amely megakadályozza, hogy az atkák behatoljanak a paplanba, majd összegyűljenek és elszaporodjanak. Ez teszi a nanoSPACE poratka-ellenes takarókat ilyen hatékonnyá az allergiás reakciók megelőzésében.

A nanoSPACE nyári antiallergén takaró előnyei:
-Puha, kényelmet biztosító anyag
-Hatékony védelemet nyújt a poratkák ellen
-Könnyű, vékony és légáteresztő, fülledt nyári időre tervezve.
-A gyártó tagja a Cseh Nanotechnológiai Ipari Szövetségnek.

 

Hogyan védi meg a takaróban lévő nanoszövet az allergiásokat?
A nanoszövet megakadályozza a poratkák, allergénjeik, vírusok és baktériumok összegyűlését a bélésben. Képzelje el a nanoszövetet úgy, mint egy pókhálót, amelynek lyukai mindössze 80 nm méretűek. A poratka mérete kb. 420 000 nm, az allergénje 1000 nm, egy baktérium 100-10 000 nm, a vírusok 100 nm körüliek, a rüh pedig 300 000 nm, így esélyük sincs arra, hogy áthatoljanak a szöveten.

A nanoSPACE anyag valójában egy három rétegből álló lemezes szerkezet, amelynek hátoldala 100% poliészter mikroszálas szövetből készült, a közepe egy nanoszálas membrán, és az elülső oldala egy 100% poliészter kötött szövet. A mikroszálas és a kötött szövet garantálja az anyag puhaságát és simaságát, a nanoszálas membrán pedig megvédi önt a poratkáktól és allergénjeiktől.

Sok másféle ágyneműt neveznek "allergiabarátnak", miközben azok valójában nem védenek meg a poratkáktól, csupán moshatóak 60 °C-on. Az ilyen ágyneműket rendszeresen 60 °C-on kéne mosni, hogy a poratkák legalább valamelyest vissza szoruljanak. Ezzel szemben a nanoszálas membránnal ellátott ágynemű megakadályozza, hogy az atkák összegyűljenek és elszaporodjanak az ágynemű belsejében, és ezt csak évente 1-2 alkalommal kell kimosni.

Az anyag hatékonyságát és biztonságosságát garantáljuk

A nanoszálas membrán hatékonyságát a brünni Textilvizsgáló Intézet (mikroorganizmusok áthatolása) és a Libereci Műszaki Egyetem (1µm-es porszemcsék áthatolása) vizsgálta. A prágai Állami Egészségügyi Intézet a bőrtoleranciát és az esetleges allergiás reakciókat vizsgálta.

A vizsgálatok eredménye:
A mikroorganizmusok befogásának hatékonysága >= 99,0%.
a porszemcsék befogásának hatékonysága >= 99,9%.
emberi bőrrel érintkezve nem mutattak ki negatív reakciókat.


Kényelmes és légáteresztő
Tudjuk, milyen fontos, hogy kényelmesen érezzük magunkat egy takaró alatt. Ezért több éve dolgozunk együtt cseh nanoszálas szakértőkkel, hogy olyan anyagot fejlesszünk ki, amely lélegző, kellemes tapintású és puha. Ma már az ágyneműink a 100%-os atkavédelem és a kényelem ideális kombinációja.

Könnyen karbantartható
A nanoSPACE poratka elleni takarókat évente egyszer vagy kétszer javasoljuk mosni 40°C-on (szükség esetén 60°C-on is mosható), lágyítószer nélkül a hosszabb élettartam érdekében, klór- és foszformentes mosógélben vagy mosóporban. Nem javasoljuk a szárítógépes szárítást, még alacsony hőmérsékleten sem.

A külső anyag összetétele:
99% poliészter - mikroszál - alacsony fajsúlyt és puhaságot biztosít.
1% poliamid 6 - nanoszálas membrán

A töltőanyag összetétele:
UNICO golyós üreges szál - 100% poliészter.

Teljes fajsúly:
150gm +-2%

Légáteresztő
Az oxigénmolekula mérete mindössze 0,3 nm, a szövet pórusain gond nélkül áthalad, így az anyag kellemesen légáteresztő marad.

Ajánlott súlyos allergiában vagy asztmában szenvedőknek.

Adatok
Cikkszám
8594183610023
Kiegészítő termékek