Ingyenes szállítás 30.000 forint felett!  l  Telefonon hétköznapokon 9-15-ig vagyunk elérhetőek.

Kérdése van? Hívjon minket! +36301283830

nanoSPACE Antiallergén lepedő, rugalmas pánttal 90x200 + 20cm
nanoSPACE Antiallergén lepedő, rugalmas pánttal 90x200 + 20cm
29 590 Ft

nanoSPACE Antiallergén lepedő, rugalmas pánttal 90x200 + 20cm

nanoSPACE Antiallergén lepedő, rugalmas pánttal

Többrétegű szövetből készült, benne nanoszálas gátlóréteggel. Ennek a nanohárítónak a hatékonysága messze meghaladja a hagyományos textíliákat a poratkák és az allergénjeik csapdába ejtésében, 100%-os védelmet nyújtva ellenük. Megakadályozza, hogy a poratkák és allergénjeik összegyűljenek a matracban, így védelmet nyújt az általuk okozott légúti megbetegedésekkel szemben.OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

29 590 Ft
Részletek

nanoSPACE Antiallergén lepedő, rugalmas pánttal

A lepedő kb. 20 cm magas matracokhoz alkalmas. A lepedő néhány centiméterrel magasabb, hogy lehetővé tegye a matrac kényelmes behúzását.

Hogyan működik a nanoszövet?
A nanoszövet minden port, még a szem számára láthatatlan részecskéket is felfogja, és így a matrac alatta mindig tiszta marad. Az anyag ennek ellenére mégis 100%-ban légáteresztő.
Egy nanométer ezerszer kisebb, mint egy mikrométer. Képzelje el a nanoszövetet úgy, mint egy pókhálót, amelynek lyukai mindössze 80 nm méretűek. A poratka mérete kb. 420 000 nm, az allergénje 1000 nm, egy baktérium 100-10 000 nm, a vírusok 100 nm körüliek, a rüh pedig 300 000 nm, így esélyük sincs arra, hogy áthatoljanak a szöveten. Nem tudnak összegyűlni a takaróban, elszaporodni, allergiás reakciókat és légúti megbetegedéseket okozni.
A konkurens mikroszálas textíliákban és a természetes anyagokban a lyukak mikrométeresek, a nanoszövetekben nanométeresek; a különbség hasonló ahhoz, mint a villám által okozott lyuk a falon és a tűvel átszúrt lyuk a papíron.


Első használat és karbantartás:
A poratka elleni lepedőnk használata előtt javasoljuk, hogy a lehető legjobban porszívózza ki a matracot. Ha a matracnak levehető huzata van, porszívózza ki a párnázatot is.
A kiporszívózott matracot takarja le a poratka elleni lepedővel, és tegyen rá egy közönséges lepedőt.
Javasoljuk, hogy a nanoSPACE poratka elleni lepedőt évente egyszer, textilpuhító nélkül, 60°C-on, klór- és foszformentes mosógélben vagy mosóporban mossa ki.


A poratka elleni lepedő szükség esetén matracvédővel vagy inkontinenciabetéttel kombinálva is használható. A lepedő kerülete a könnyű kezelhetőség érdekében gumiszalaggal van ellátva, így kanapéra vagy futonra is könnyen felhúzható.


A nanoszálas membrán hatékonyságát a brünni Textilvizsgáló Intézet (mikroorganizmusok áthatolása) és a Libereci Műszaki Egyetem (1µm-es porszemcsék áthatolása) vizsgálta. A prágai Állami Egészségügyi Intézet a bőrtoleranciát és az esetleges allergiás reakciókat vizsgálta.

A vizsgálatok eredménye:
A mikroorganizmusok befogásának hatékonysága >= 99,0%.
a porszemcsék befogásának hatékonysága >= 99,9%.
emberi bőrrel érintkezve nem mutattak ki negatív reakciókat.


Garantált 100%-os hatékonyság a poratka által termelt allergének felfogásában tíz mosási cikluson keresztül.


Nanoanyag-összetétel:
99,9 % poliészter - mikroszálas szövet.
0,1% poliamid 6 - nanoszálas membrán

Adatok
Cikkszám
8594183611716
Kiegészítő termékek