Ingyenes szállítás 30.000 forint felett!  l  Telefonon hétköznapokon 9-15-ig vagyunk elérhetőek.

Kérdése van? Hívjon minket! +36301283830

nanoSPACE Antiallergén golyó töltetű párna sima, varrás nélkül 50x60cm
nanoSPACE Antiallergén golyó töltetű párna sima, varrás nélkül 50x60cm
10 390 Ft

nanoSPACE Antiallergén golyó töltetű párna sima, varrás nélkül 50x60cm

nanoSPACE Antiallergén golyó töltetű párna sima, varrás nélkül

 

Közönséges párnának tűnik, de nem az. A párna belsejében egy nanoszálas réteg található, amely megakadályozza a poratkák és allergénjeik behatolását, és elszaporodását. Ez teszi ideális párnává az allergiások és asztmások számára. Puha, légáteresztő anyagból készült, és 100%-os védelmet nyújt a poratka és allergénjeik ellen. A 100%-os hatékonyság érdekében javasoljuk, hogy ágyát lássa el atkaellenes takaróval és matracburkolattal is.OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

10 390 Ft
Részletek

nanoSPACE Antiallergén golyó töltetű párna sima, varrás nélkül

 

Hogyan működik a nanoszövet az ágyneműben?
A nanoszövet megakadályozza a poratkák, allergénjeik, vírusok és baktériumok összegyűlését a bélésben. Képzelje el a nanoszövetet úgy, mint egy pókhálót, amelynek lyukai mindössze 80 nm méretűek. A poratka mérete kb. 420 000 nm, az allergénje 1000 nm, egy baktérium 100-10 000 nm, a vírusok 100 nm körüliek, a rüh pedig 300 000 nm, így esélyük sincs arra, hogy áthatoljanak a szöveten.


A nanoSPACE anyag valójában egy három rétegből álló lemezes szerkezet, amelynek hátoldala 100% poliészter mikroszálas szövetből készült, a közepe egy nanoszálas membrán, és az elülső oldala egy 100% poliészter kötött szövet. A mikroszálas és a kötött szövet garantálja az anyag puhaságát és simaságát, a nanoszálas membrán pedig megvédi önt a poratkáktól és allergénjeiktől.


Ha a méretválasztékban szereplő méretektől eltérő méretet szeretne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a info@nanospaceshop.hu címen, és mi személyre szabott árajánlatot készítünk az ön igényei szerint.

A felületi anyag összetétele:
99% poliészter - mikroszál - alacsony fajsúly és puhaság.
1% poliamid 6 - nanoszálas membrán

A bélés összetétele:
UNICO üreges golyós szál - 100% poliészter


Teljes fajsúly:
550g +-2%

Karbantartás:
A hosszabb élettartam érdekében javasoljuk, hogy a nanoSPACE ágyneműt évente egyszer 40°C-on mosógépben mossa (szükség esetén 60°C-on is mosható), lágyítószer nélkül, klór- és foszformentes mosógélben vagy mosóporban. Nem javasoljuk a szárítógépes szárítást, még alacsony hőmérsékleten sem.

A nanoszálas membrán hatékonyságát a brünni Textilvizsgáló Intézet (mikroorganizmusok áthatolása) és a Libereci Műszaki Egyetem (1µm-es porszemcsék áthatolása) vizsgálta. A prágai Állami Egészségügyi Intézet a bőrtoleranciát és az esetleges allergiás reakciókat vizsgálta.

A vizsgálatok eredménye:
A mikroorganizmusok befogásának hatékonysága >= 99,0%.
a porszemcsék befogásának hatékonysága >= 99,9%.
emberi bőrrel érintkezve nem mutattak ki negatív reakciókat.


Légáteresztés
Az oxigénmolekula mérete mindössze 0,3 nm, a szövet pórusain gond nélkül áthalad, így az anyag kellemesen légáteresztő marad.


Összehasonlítva más allergiaellenes termékekkel
A Libereci Műszaki Egyetem vizsgálatai bebizonyították, hogy a nanoszálas anyag hatékonysága, légáteresztő és vízgőz áteresztő képessége messze felülmúlja vetélytársaiét, és a tesztelt védőszövetek közül a leghatékonyabbnak találták.


Ajánlott súlyos allergiában és asztmában szenvedők számára.

Adatok
Cikkszám
8594183611167
Kiegészítő termékek