Ingyenes szállítás 30.000 forint felett!  l  Telefonon hétköznapokon 9-15-ig vagyunk elérhetőek.

Kérdése van? Hívjon minket! +36301283830

nanoSPACE Antiallergén golyó töltetű párna sima, varrás nélkül (2db) 30x40cm
nanoSPACE Antiallergén golyó töltetű párna sima, varrás nélkül (2db) 30x40cm
8 190 Ft

nanoSPACE Antiallergén golyó töltetű párna sima, varrás nélkül (2db) 30x40cm

nanoSPACE Antiallergén golyó töltetű párna sima, varrás nélkül

 

Közönséges párnának tűnik, de nem az. A párna belsejében egy nanoszálas réteg található, amely megakadályozza a poratkák és allergénjeik behatolását, és elszaporodását. Ez teszi ideális párnává az allergiások és asztmások számára. Puha, légáteresztő anyagból készült, és 100%-os védelmet nyújt a poratka és allergénjeik ellen. A 100%-os hatékonyság érdekében javasoljuk, hogy ágyát lássa el atkaellenes takaróval és matracburkolattal is.OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

8 190 Ft
Részletek

nanoSPACE Antiallergén golyó töltetű párna sima, varrás nélkül

 

Hogyan működik a nanoszövet az ágyneműben?
A nanoszövet megakadályozza a poratkák, allergénjeik, vírusok és baktériumok összegyűlését a bélésben. Képzelje el a nanoszövetet úgy, mint egy pókhálót, amelynek lyukai mindössze 80 nm méretűek. A poratka mérete kb. 420 000 nm, az allergénje 1000 nm, egy baktérium 100-10 000 nm, a vírusok 100 nm körüliek, a rüh pedig 300 000 nm, így esélyük sincs arra, hogy áthatoljanak a szöveten.


A nanoSPACE anyag valójában egy három rétegből álló lemezes szerkezet, amelynek hátoldala 100% poliészter mikroszálas szövetből készült, a közepe egy nanoszálas membrán, és az elülső oldala egy 100% poliészter kötött szövet. A mikroszálas és a kötött szövet garantálja az anyag puhaságát és simaságát, a nanoszálas membrán pedig megvédi önt a poratkáktól és allergénjeiktől.


Ha a méretválasztékban szereplő méretektől eltérő méretet szeretne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a info@nanospaceshop.hu címen, és mi személyre szabott árajánlatot készítünk az ön igényei szerint.

A felületi anyag összetétele:
99% poliészter - mikroszál - alacsony fajsúly és puhaság.
1% poliamid 6 - nanoszálas membrán

A bélés összetétele:
UNICO üreges golyós szál - 100% poliészter


Teljes fajsúly:
300g +-2%

Karbantartás:
A hosszabb élettartam érdekében javasoljuk, hogy a nanoSPACE ágyneműt évente egyszer 40°C-on mosógépben mossa (szükség esetén 60°C-on is mosható), lágyítószer nélkül, klór- és foszformentes mosógélben vagy mosóporban. Nem javasoljuk a szárítógépes szárítást, még alacsony hőmérsékleten sem.

A nanoszálas membrán hatékonyságát a brünni Textilvizsgáló Intézet (mikroorganizmusok áthatolása) és a Libereci Műszaki Egyetem (1µm-es porszemcsék áthatolása) vizsgálta. A prágai Állami Egészségügyi Intézet a bőrtoleranciát és az esetleges allergiás reakciókat vizsgálta.

A vizsgálatok eredménye:
A mikroorganizmusok befogásának hatékonysága >= 99,0%.
a porszemcsék befogásának hatékonysága >= 99,9%.
emberi bőrrel érintkezve nem mutattak ki negatív reakciókat.


Légáteresztés
Az oxigénmolekula mérete mindössze 0,3 nm, a szövet pórusain gond nélkül áthalad, így az anyag kellemesen légáteresztő marad.


Összehasonlítva más allergiaellenes termékekkel
A Libereci Műszaki Egyetem vizsgálatai bebizonyították, hogy a nanoszálas anyag hatékonysága, légáteresztő és vízgőz áteresztő képessége messze felülmúlja vetélytársaiét, és a tesztelt védőszövetek közül a leghatékonyabbnak találták.


Ajánlott súlyos allergiában és asztmában szenvedők számára.

Adatok
Cikkszám
8594183614731
Kiegészítő termékek