Ingyenes szállítás 30.000 forint felett!  l  Telefonon hétköznapokon 9-15-ig vagyunk elérhetőek.

Kérdése van? Hívjon minket! +36301283830

nanoSPACE Antiallergén golyó töltetű párna,  cipzáras 30x40cm (2db)
nanoSPACE Antiallergén golyó töltetű párna, cipzáras 30x40cm (2db)
18 490 Ft

nanoSPACE Antiallergén golyó töltetű párna, cipzáras 30x40cm (2db)

nanoSPACE Antiallergén golyó töltetű párna, cipzára

Amint lefekszik a poratka elleni párnánkra, egyetlen poratka vagy annak allergénje sem zavarhatja meg már többé. A nanoSPACE antiallergiás párna cseh nanoszövetet tartalmaz, amely megakadályozza, hogy a poratka összegyűljön és elszaporodjon. Ezért ideális párna az allergiások és asztmások számára. Az anyag puha, légáteresztő és teljes mértékben véd a poratka és az allergénjeik ellen. A 100%-os védelem érdekében javasoljuk, hogy atkaellenes takaróval és matracburkolattal együtt használja. A párna cipzárral zárható.OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

18 490 Ft
Részletek

nanoSPACE Antiallergén golyó töltetű párna, cipzáras

 

Hogyan működik a nanoszál?
A nanoszövet megakadályozza a poratkák, allergénjeik, vírusok és baktériumok összegyűlését a bélésben. Képzelje el a nanoszövetet úgy, mint egy pókhálót, amelynek lyukai mindössze 80 nm méretűek. A poratka mérete kb. 420 000 nm, az allergénje 1000 nm, egy baktérium 100-10 000 nm, a vírusok 100 nm körüliek, a rüh pedig 300 000 nm, így esélyük sincs arra, hogy áthatoljanak a szöveten. Nem tudnak összegyűlni az ágyban, elszaporodni és így allergiás reakciókat és légúti megbetegedéseket okozni


A nanoSPACE anyag valójában egy három rétegből álló lemezes szerkezet, amelynek hátoldala 100% poliészter mikroszálas szövetből készült, a közepe egy nanoszálas membrán, és az elülső oldala egy 100% poliészter kötött szövet. A mikroszálas és a kötött szövet garantálja az anyag puhaságát és simaságát, a nanoszálas membrán pedig megvédi önt a poratkáktól és allergénjeiktől.

Ha a méretválasztékban szereplő méretektől eltérő méreteket szeretne, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a info@nanospaceshop.hu címen, és mi személyre szabott árajánlatot készítünk az ön igényei szerint.

A felület anyagának összetétele:
99% poliészter - mikroszál - alacsony fajsúly és puhaság.
1% poliamid 6 - nanoszálas membrán

A töltőanyag összetétele:
100% poliészter - UNICO gömbölyű üreges szál

Ápolás és karbantartás:
A hosszabb élettartam érdekében javasoljuk a nanoSPACE ágyneműt évente egyszer 40°C-on mosógépben mosni (szükség esetén 60°C-on is mosható), lágyítószer nélkül, klór- és foszformentes mosógélben vagy mosóporban. Nem javasoljuk a szárítógépes szárítást, még alacsony hőmérsékleten sem.

A nanoszálas membrán hatékonyságát a brünni Textilvizsgáló Intézet (mikroorganizmusok áthatolása) és a Libereci Műszaki Egyetem (1µm-es porszemcsék áthatolása) vizsgálta. A prágai Állami Egészségügyi Intézet a bőrtoleranciát és az esetleges allergiás reakciókat vizsgálta.

A vizsgálatok eredménye:
A mikroorganizmusok befogásának hatékonysága >= 99,0%.
a porszemcsék befogásának hatékonysága >= 99,9%.
emberi bőrrel érintkezve nem mutattak ki negatív reakciókat.

 

Légáteresztés
Az oxigénmolekula mérete mindössze 0,3 nm, a szövet pórusain gond nélkül áthalad, így az anyag kellemesen légáteresztő marad.

Ajánlott súlyos allergiában és asztmában szenvedők számára.

Adatok
Cikkszám
8594183614724
Kiegészítő termékek