Ingyenes szállítás 30.000 forint felett!  l  Telefonon hétköznapokon 9-15-ig vagyunk elérhetőek.

Kérdése van? Hívjon minket! +36301283830

Vitaking Maca Gyökér (60)
Vitaking Maca Gyökér (60)
3 800 Ft 
3 385 Ft

Vitaking Maca Gyökér (60)

Vitaking Maca Gyökér (60)

 

A macagumót a perui őslakosok értékes növényként tartják becsben. A maca mint természetes erősítőszer, azon egészséges emberek számára ajánlott, akiknek új impulzusra van szükségük. Úgy gondolják, hogy javítja a szellemi teljesítményt, ezért “perui ginzengnek” is szokás nevezni.

Kiváló energiaforrás
Támogatja a fizikai és szellemi teljesítményt
Segít fenntartani az optimális állóképességet és életerőt

11
3 800 Ft 
3 385 Ft
Kezdete: 2023.07.29   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 11
Megtakarítás 415 Ft
Részletek

Vitaking Maca Gyökér (60)


Maca gyökér a Lepidium Meyenii növény összemorzsolt gyökere. Segítheti az egészséges energiaszint megtartását. Évezredeken át az inkák szuperétele volt. Gyökérrostja gazdag a különféle serkentő hatóanyagokban. Több mint 300 illat-, színanyag és illóolaj található benne.

A macagumót a perui őslakosok már régóta igen értékes növényként tartják számon. A benne található számtalan ásványi anyag, vitamin és a magas energiatartalmú szénhidrátok megújítják, felfrissítik, új életerővel töltik fel a szervezetet. Úgy gondolják, illetve tapasztalják, hogy javítja a szellemi teljesítményt, ezért “perui ginszengnek” is szokás nevezni. A férfiak ezenkívül azonban más pozitív hatását is tapasztalhatják, s ezért különösen nagyra értékelik…

A Maca Gyökér egy zöldség, mely vadon nő az Andok lejtőin, és már évezredek óta használják. A gumó a perui lakosság számára hasonló értékű tápláló növény, mint a rizs, a búza, a kukorica vagy a bab a más kontinensen élők számára. A maca azonban nemcsak magas szénhidrát tartalmáért nagyra értékelt élelmiszer, hanem egyéb összetevőinek köszönhetően széles körben lehet hasznos kiegészítés.

A Maca hatóanyagai
A növényben különösen sok foszfor, vitamin (béta-karotin, tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, C-vitamin és D-vitamin), vas, jód, szénhidrát, fehérje, esszenciális zsírsav található. Fő hatóanyagai azonban az alkaloidok, flavonoidok, glikozidok és fitoszteroidok csoportjába tartoznak.

A maca növény, mint természetes erősítőszer, azon egészséges emberek számára ajánlott, akiknek új impulzusra van szükségük. Nem sok olyan élelmiszer van ami hasonlóan segít a fizikai teljesítmény és állóképesség fokozásában.

A Maca gyökér:
Támogatja a testi és szellemi teljesítményt
Segít fenntartani az optimális állóképességet, érzéseket és vitalitást
Hozzájárul a normális csontszilárdság fenntartásához posztmenopauzás nőknél
Segít fenntartani az egészséges férfi reproduktív rendszert
Támogatja a férfi és a női szexuális funkciókat.
Segít fenntartani a szexuális teljesítményt és energiát / hozzájárul az egészséges szexuális működéshez
Hozd ki magadból a maximumot!

Kiegészítő termékek