Ingyenes szállítás 30.000 forint felett!  l  Telefonon hétköznapokon 9-15-ig vagyunk elérhetőek.

Kérdése van? Hívjon minket! +36301283830

Vitaking ARANYGYÖKÉR (Rhodiola Rosea) 60 db 400 mg
Vitaking ARANYGYÖKÉR (Rhodiola Rosea) 60 db 400 mg
3 850 Ft 
3 490 Ft

Vitaking ARANYGYÖKÉR (Rhodiola Rosea) 60 db 400 mg

 

  • Segíthet fenntartani a normál keringési funkciókat, ily módon biztosítja a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátását.
  • Támogathatja a gyomor és bél egészségét, és normalizálhatja a bélrendszer funkcióit.
  • Segíti a szervezetet alkalmazkodni az érzelmi stresszhez és a fizikai megterheléshez. Segít serkenteni az idegrendszert. Jótékony hatással lehet a stressz okozta fejfájásra és fáradtságra. Jó hatással lehet az alvási nehézségekre, a normál étvágyra, csökkenő munkavégző képességre. Segít ösztönözni a felfogóképességet. Segíthet a lelkiállapot javulásban. Segít az erőnlét fenntartásában.
  • Hozzájárulhat a normál vérkeringéshez, amely kapcsolatban van az agy teljesítményével és reakcióképességével. Hozzájárulhat az optimális szellemi és kognitív teljesítményhez.
Napi ajánlott mennyiség

1 kapszula

9
3 850 Ft 
3 490 Ft
Kezdete: 2024.06.14   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 9
Megtakarítás 360 Ft
Részletek

A Rhodiola rosea gyökere (ugyancsak használatos neveken: rózsagyökér, aranygyökér, goldenseal) elsősorban a Távol-Keleten, Kínában és Szibériában, de Európában is, pl. a vikingek és – számos feljegyzés szerint – a görög orvosok által használt és nagy becsben tartott herbárium.  Segíti a szervezetet alkalmazkodni az érzelmi stresszhez és a fizikai megterheléshez.  Jótékony hatással lehet a stressz okozta fejfájásra és fáradtságra, ezen kívül az alvási nehézségekre, a normál étvágyra, csökkenő munkavégző képességre.  Segíthet az erőnlét fenntartásában.

Kiegészítő termékek