Részletek
Szezonális zöldségek és természetes fűszerek különleges kompozíciója, széleskörű felhasználás közvetlenül az üvegből – hidegen és melegen is fogyasztható. A Vénusz Plusz zöldségkrémek különféle felhasználásra alkalmasak, hideg és meleg ételkészítésre egyaránt használhatók, mint például gombóc töltelékként, levesalapként, tésztaszószként, de lehet akár szendvicsfeltét, mártogatós vagy az üvegből kivéve közvetlenül készételek kísérője.Összetevők
csicseriborsó 47 %
csicseriborsó 44.2 %
víz
Só
Cukor
Repceolaj
Zeller
víz
Vöröshagyma
Napraforgómag
Tengeri só
Citromlé koncentrátum
Szárított vöröshagyma
fekete kömény 0.3 %
Bors 0.3 %
Tápérték: 100 g
Energia 991 kJ/240 kCal
Zsír 19 g
amelyből telített zsírsavak 1.5 g
Szénhidrát 8.2 g
amelyből cukor 1.6 g
Fehérje 5 g
Só 1.5 g
Élelmi rost 6.5 g
Allergének
Zeller
Nyomokban tartalmazhat:
Glutént tartalmazó gabonafélék
Tojás
Hal
Szójabab
Tej
Mustár