Gluténmentes olasz ciabatta hajdinával, kovásszal, magok és gabonák keverékével
Hagyományos, olasz ízekre vágysz, de a diétádat is szem előtt kell tartanod? Akkor próbáld ki gluténmentes ciabattánkat, ami hajdinával és kovásszal készült. Egyszerű, kézműves és ízletes finomság magok és gabonák egyedülálló keverékével, amely tökéletes része a kiegyensúlyozott étrendnek.
Összetevők: kukoricakeményítő , kovász (rizsliszt, víz) 14% , víz , rizsliszt , napraforgómag 7% , hajdinaliszt 5.5% , lenmag 5% , élesztő , növényi rost (psyllium, bambusz) , alma-kivonat , rizskeményítő , sűrítő anyag: hidroxi-propil-metil-cellulóz ; napraforgóolaj , rizs szirup , teljes kiőrlésű rizsliszt , szójafehérje , kölesliszt , extra szűz olívaolaj , tengeri só , savanyító: citromsav , borkősav .
Nyomokban csillagfürtöt, mustárt és szezámmagot tartalmazhat. LAKTÓZMENTES