A MAMUKO védjegyet 2012-ben fejlesztették ki, és olyan bio többmagvas zabkása-keverékeket takar, amelyek tökéletes választást jelentenek a csecsemők számára 4 hónapos kortól.
Az általuk kifejlesztett gabonafeldolgozási módszer szoros együttműködésben áll gasztroenterológusokkal és gyermekorvosokkal. Céljuk a természetes tápanyagok megőrzése, hogy a lehető legegészségesebb termékeket kínáljuk a legkisebbek számára. Ahhoz, hogy ezt elérjék, kizárólag a legmagasabb minőségű gabonaféléket használják fel. Nem elégszenek meg kevesebbel, mint a prémium minőségű alapanyagok, és folyamatosan beszerzéseket hajtanak végre, valamint szigorúan tesztelik az összes beszerzett gabonát.
MAMUKO Bio babatészta DITALINI
(12 hónapos kortól ajánlott, hacsak a gyermekorvos másképp nem jelzi). Szobahőmérsékleten, szárazon és tisztán (hüvelyesektől, zöldségektől, rizstől, mosószerektől, aromáktól távol) tárolandó. Napfénytől védje. Tartsa szemmel gyermekét evés közben, hogy minimalizálja a félrenyelés veszélyét.
Főzési utasítások: Adjon 30-40 g (2-4 evőkanál) tésztát 200-250 ml forrásban lévő vízhez.
Főzzük 9-11 percig, időnként megkeverve.
Szűrje le, és keverjen bele egy kis evőkanál olíva- vagy növényi olajat.
Hozzávalók: A tészta a következő ételekből készül: 1: Bio durumbúzadara, víz, tiamin-hidroklorid (B1-vitamin). Glutént tartalmaz. Nyomokban szóját tartalmazhat.