Ingyenes szállítás 30.000 forint felett!  l  Telefonon hétköznapokon 9-15-ig vagyunk elérhetőek.

Kérdése van? Hívjon minket! +36301283830

JutaVit Echinacea tabletta 50db
JutaVit Echinacea tabletta 50db
1 870 Ft

JutaVit Echinacea tabletta 50db

JutaVit Echinacea tabletta 50db. A bíborkasvirág alkalmazása elsősorban felső légúti megbetegedések megelőzésére és kezelésére, valamint influenzás, megfázásos időszakban a vírusos megbetegedések megelőzésére, meglévő betegség esetén pedig a lábadozási idő lerövidítésére szolgál.
1 870 Ft
Részletek
JutaVit Echinacea tabletta 50db.
Jutavit Echinacea tabletta
Bíborkasvirág-őrleményt és kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. Az echinacea hozzájárulhat a szervezet védekezőképességének növeléséhez, az immunrendszer erősítéséhez, a fertőzések és gyulladások megelőzéséhez, kezeléséhez. Segíthet az influenzával járó felső légúti megbetegedések leküzdésében.

Kasvirág (Echinacea)
Olyan speciális növényi poliszacharidokat, savszármazékokat és illóolajokat tartalmaz, amelyek nagymértékben támogatják az immunrendszer egészséges sejtjeinek működését, aktivitását. A kasvirág jelentősen megnövelheti a szervezet védekező képességét a fertőzésekkel és a gyulladásokkal szemben; a megerősödött immunrendszer pedig képes lesz elpusztítani a káros baktériumokat, vírusokat, gombákat, megállítani a kórokozók elszaporodását. Elsősorban megfázással, influenzával járó légúti megbetegedések, illetve húgyúti és nőgyógyászati fertőzések kiegészítő és megelőző kezelésére ajánlott a fogyasztása.

Hatóanyagok 2 tablettában:
Echinacea purpurea (bíbor kasvirág kivonat + őrlemény) – 480mg
[Echinacea purpurea (bíbor kasvirág kivonat): 33,3% bíbor kasvirág kivonat + 66,6% bíbor kasvirág őrlemény]

Összetevők:
Tömegnövelő szerek (dikalcium foszfát, cellulóz, hipromellóz, hidroxi-propil-cellulóz), bíbor kasvirág őrlemény, bíbor kasvirág kivonat, csomósodást gátló (magnézium sztearát).

Javasolt adagolás:
A tablettát bő folyadékkal egészben kell lenyelni.

Szokásos adagja: napi 2×1 tabletta.
Fokozott adagja: napi 2×2 tabletta.

Figyelmeztetés:
A termék fogyasztása 12 éves kor alatt, keresztes virágúakra érzékenyeknek, autoimmun betegségben szenvedőknek és immundepresszánsokat szedőknek nem javasolt. Folyamatosan legfeljebb 8 hétig fogyasztható.

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.
Kiegészítő termékek