Ingyenes szállítás 30.000 forint felett!  l  Telefonon hétköznapokon 9-15-ig vagyunk elérhetőek.

Kérdése van? Hívjon minket! +36301283830

JAVALLAT® - Orvosi tüdőfű komplex 60 db
JAVALLAT® - Orvosi tüdőfű komplex 60 db
2 590 Ft

JAVALLAT® - Orvosi tüdőfű komplex 60 db

JAVALLAT® - Orvosi tüdőfű komplex 60 db

A légutak egészségét támogató gyógynövény komplex

2 590 Ft
Részletek

JAVALLAT® - Orvosi tüdőfű komplex 60 db

 

60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula

A komplexben (kapszulánként 500 mg) egymás hatását támogató gyógynövények kaptak helyet.

  • Orvosi tüdőfű (175 mg): Magas poliszacharid- és polifenoltartalma miatt nyugtatja a felső légutak nyálkahártyáját.
  • Lándzsás útifű (150 mg): Nyugtatja a torkot, garatot és a hangszálakat, serkenti a bél mikroflóra fejlődését, támogatja az emésztést és a szervezet méregtelenítését. Antioxidáns hatású polifenolos anyagai védik a szervezetet a sejtkárosító szabad gyököktől.
  • Orvosi zilíz (100 mg): Antibakteriális hatású, elősegíti a légutak komfortérzetét, a kellemetlen érzések csökkentését. Nyugtatja a torkot, garatot és hangszálakat.
  • Erdei mályva (75 mg): Csökkenti a torok irritációját, elősegíti az emésztés egészségét.

  Mikor ajánljuk?

  - Ha szeretne gyógynövényekkel is hozzájárulni légutai egészségének megőrzéséhez.
  - Ha a légutakat érintő betegségek (rekedtség, száraz köhögés, COPD, asztma) kezelésére alkalmazott gyógyszeres és életmód-terápia mellett gyógynövényeket is szeretne használni egészségtámogató céllal.

  Fokozott antioxidáns hatás

  •  A JAVALLAT® kapszulákban lévő SonicFine® instant gyógynövényporok gyártása során szétzúzzuk a növényi setjfalak rostmátrixát, ennek eredményeként jelentősen megnövekszik a hozzáférhető antioxidáns hatású polifenolok és flavonoidok, valamint a nyugtató hatású poliszacharidok mennyisége. A növényi sejtfalak ugyanis akadályozzák, hogy ezek a nagy méretű anyagok kioldódhassanak. Ennek elsődleges oka az, hogy az antioxidáns vegyületek és a poliszacharidok jelentős része  beágyazódik a sejtfal rostmátrixába. A szuperfinom gyógynövényporok antioxidáns hatása gyógynövénytől függően így három-ötször, vízoldható poliszacharid tartalma pedig kettő-négyszer magasabb.

  Mit tartalmaznak a kapszulák?

  • Kizárólag kiváló minőségű gyógynövényeket és azok összes hatóanyagát.
  • Nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot, segédanyagot vagy tartósítószert.
  • Egyedi gyártástechnológiánk köszönhetően a kapszulákban lévő gyógynövények megnövelt biológiai hozzáférhetőséggel és aktivitással, nagyobb flavonoid- és polifenoltartalommal, erősebb antioxidáns hatással, jobb oldhatósággal rendelkeznek és a gyógynövény hatóanyagok 100 százalékát tartalmazzák.
  • Összetevők: kapszulánként 500 mg Sonic­Fine® szu­­per­­­fi­nom instant gyógynövénypor (orvosi tüdőfű levél [175 mg],  lándzsás útifű levél [150 mg], erdei mályva levél [75 mg], orvosi zilíz levél [50 mg], orvosi zilíz gyökér [50 mg]), kapszulahéj: zselatin.

  Mennyit és hogyan kell fogyasztani a kapszulákból?

  • Az ajánlott mennyiség naponta kétszer 1 kapszula, amely naponta kétszer 2 kapszuláig is növelhető.
  • Egyedi gyártástechnológiánk lehetővé teszi, hogy a kapszulákból gyógynövényteát készíthessen! Ezt a kapszulát is így kell fogyasztani ahhoz, hogy azzal támogassa a felső légutai egészségét. Ehhez:
   • vagy nyissa ki a kapszulákat a két végüknél megfogva, a tartalmukat pedig öntse egy pohárba, majd engedjen rá 2 dl 50-60 Celsius fokos (csap)meleg vizet
   • vagy a kapszulákat felbontás nélkül helyezze egy pohárba, majd öntsön rájuk 2 dl frissen forralt vizet. A kapszulahéj egy percen belül feloldódik és elkeverés után a tea fogyasztásra kész!
  • Mivel a kapszulák a gyógynövények hatóanyagainak 100%-át tartalmazzák (tehát nemcsak a vízben jól oldódó hatóanyagokat) ezért a megszokottól eltérően egy sűrű átlátszatlan teát kap eredményül, amelyet felkeverés után érdemes egyből elfogyasztani.

  Folyamatosan fogyasztható?

  • A komplex nem tartalmaz olyan gyógynövényeket, amelyek hatóanyagai felhalmozódnának a szervezetben, ezért korlátlan ideig és biztonságosan fogyasztható hosszú távon is.

   

  Adatok
  Cikkszám
  110173
  Kiegészítő termékek