Ingyenes szállítás 30.000 forint felett!  l  Telefonon hétköznapokon 9-15-ig vagyunk elérhetőek.

Kérdése van? Hívjon minket! +36301283830

JAVALLAT® - Memória komplex 60 db
JAVALLAT® - Memória komplex 60 db
2 590 Ft

JAVALLAT® - Memória komplex 60 db

JAVALLAT® - Memória komplex 60 db

 

Koncentrációt és szellemi teljesítményt támogató gyógynövény komplex

2 590 Ft
Részletek

JAVALLAT® - Memória komplex 60 db

60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula

Egymás hatását támogató gyógynövényekkel.

   • Maté: Általános élénkítő, tonizáló, energetizáló gyógynövény fáradtság, stressz, pszichés és mentális túlfeszültség esetén.
   • Zöld tea: Anyagcserefokozó koffeint, teanint, katekint tartalmaz.
   • Orvosi zsálya: Támogatja az immunrendszer és az emésztés egészségét.
   • Ginkgo: Segít fenntartani a jó kognitív funkciókat.
   • Kurkuma: Támogatja az idegrendszer, valamint a szív- és érrendszer egészségét.

   Fokozott antioxidáns hatás

   •  A JAVALLAT® kapszulákban lévő SonicFine® instant gyógynövényporok gyártása során szétzúzzuk a növényi sejtfalak rostmátrixát, ennek eredményeként jelentősen megnövekszik a hozzáférhető antioxidáns hatású polifenolok és flavonoidok mennyisége. A növényi sejtfalak ugyanis akadályozzák, hogy az összes antioxidáns hatóanyag kioldódhasson. Ennek elsődleges oka az, hogy az antioxidáns vegyületek jelentős része  beágyazódik a sejtfal rostmátrixába. A szuperfinom gyógynövényporok antioxidáns hatása gyógynövénytől függően így három-ötször magasabb. 

   Mit tartalmaznak a kapszulák?

   • Kizárólag kiváló minőségű gyógynövényeket és azok összes hatóanyagát.
   • Nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot, segédanyagot vagy tartósítószert.
   • Egyedi gyártástechnológiánk köszönhetően a kapszulákban lévő gyógynövények megnövelt biológiai hozzáférhetőséggel és aktivitással, nagyobb flavonoid- és polifenoltartalommal, erősebb antioxidáns hatással, jobb oldhatósággal rendelkeznek és a gyógynövény hatóanyagok 100 százalékát tartalmazzák.
   • Összetevők: kapszulánként 600 mg Sonic­Fine® szu­­per­­­fi­nom instant gyógynövénypor (matélevél [210 mg], zöld tea levél [180 mg], orvosi zsálya levél [90 mg], ginkgolevél [60 mg], kurkumagyökér [60 mg], kapszulahéj: zselatin.

   Mennyit és hogyan kell bevenni kapszulákból?

   • A napi ajánlott mennyiség naponta kétszer 1 kapszula étkezés előtt, bőséges folyadékkal fogyasztva. Mivel gyógynövények hatása is erősen függ az szervezet egyedi anyagcserétől, illetve a fogyasztó testsúlyától is, ezért a napi adag kétszer 2 kapszuláig is növelhető.
   • Egyedi gyártástechnológiánk lehetővé teszi, hogy a kapszulákból gyógynövénytea készüljön! Ilyenkor a kapszulákat a két végüknél megfogva szét kell nyitni, a tartalmukat pedig 50-60 Celsius fokos meleg vízzel kell felönteni, majd alaposan felkeverni. Mivel a kapszulák a gyógynövények hatóanyagainak 100%-át tartalmazzák (tehát nemcsak a vízben jól oldódó hatóanyagokat) ezért a megszokottól eltérően egy sűrű átlátszatlan tea lesz az eredmény, amelyet felkeverés után érdemes egyből elfogyasztani.
   • A kapszulák tartalma bármilyen folyadékban elkeverhető. Hozzáadható mézhez, joghurthoz, turmixokhoz, olivaolajhoz, illetve bármilyen vizes vagy olajos folyadékhoz.

   Folyamatosan fogyasztható?

   • A komplex nem tartalmaz olyan gyógynövényeket, amelyek hatóanyagai felhalmozódnának a szervezetben, ezért korlátlan ideig és biztonságosan fogyasztható hosszú távon is.

    

   Adatok
   Cikkszám
   777053
   Kiegészítő termékek