Ingyenes szállítás 30.000 forint felett!  l  Telefonon hétköznapokon 9-15-ig vagyunk elérhetőek.

Kérdése van? Hívjon minket! +36301283830

JAVALLAT® - Máj egészsége 60 db
JAVALLAT® - Máj egészsége 60 db
2 590 Ft

JAVALLAT® - Máj egészsége 60 db

JAVALLAT® - Máj egészsége 60 db

A máj egészségét támogató és az epefolyadék termelését fokozó gyógynövény komplex

2 590 Ft
Részletek

JAVALLAT® - Máj egészsége 60 db

60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula

Egymás hatását támogató gyógynövényekkel.

  • Articsóka: Támogatja a májfunkciókat és az egészséges emésztést, elősegíti a vérzsírszint csökkentését.
  • Kurkuma: Segít fenntartani a máj egészségét, támogatja a normál vérkeringést.
  • Orvosi rozmaring: Hozzájárul az egészséges májműködéshez, csökkentve egyes mérgező vegyi anyagok májtoxicitását. Elősegíti a fiziológiai méregtelenítő funkciók fenntartását, támogatja a bélrendszer működését.
  • Pitypang: Prebiotikus hatása révén hozzájárul a gyomor-bélrendszer egészségéhez.
  • Mezei katáng: Támogatja a máj és az emésztőrendszer egészségét.
  • A gyógynövények antioxidáns hatású hatóanyagai együttesen hozzájárulnak a máj védelméhez a sejtkárosító szabad-gyökök semlegesítésével és segítik a szervezet védekezőképességének erősítését.

Mikor ajánljuk?

- Ha szeretne gyógynövényekkel is hozzájárulni ahhoz, hogy egészséges mennyiségben ürüljön epefolyadék a vékonybelébe, illetve szeretné támogatni mája egészségének megőrzését.
- Ha gyógynövényeket is szeretne használni epehólyag műtét utáni csökkent vagy rendszertelen epefolyadék-elválasztás serkentésére, vagy ha az alacsony epefolyadék-termelésből fakadó hasmenésének megszüntetéséhez a gyógyszeres és az életmódterápia mellett gyógynövényeket is alkalmazna egészségtámogató céllal.

Mennyit és hogyan kell bevenni kapszulákból?

  • A napi ajánlott mennyiség naponta kétszer 1 kapszula étkezés előtt, bőséges folyadékkal fogyasztva. Mivel gyógynövények hatása is erősen függ az szervezet egyedi anyagcserétől, illetve a fogyasztó testsúlyától is, ezért a napi adag kétszer 2 kapszuláig növelhető
  • Egyedi gyártástechnológiánk lehetővé teszi, hogy a kapszulákból gyógynövényteát készíthessen! Ilyenkor a kapszulákat a két végüknél megfogva szét kell nyitni, a tartalmukat pedig 50-60 Celsius fokos meleg vízzel kell felönteni, majd alaposan felkeverni. Mivel a kapszulák a gyógynövények hatóanyagainak 100%-át tartalmazzák (tehát nemcsak a vízben jól oldódó hatóanyagokat) ezért a megszokottól eltérően egy sűrű átlátszatlan teát kap eredményül, amelyet felkeverés után érdemes egyből elfogyasztani.
  • A kapszulák tartalma bármilyen folyadékban elkeverhető. Hozzáadható mézhez, joghurthoz, turmixokhoz, olivaolajhoz, illetve bármilyen vizes vagy olajos folyadékhoz.

Folyamatosan fogyasztható?

  • A komplex nem tartalmaz olyan gyógynövényeket, amelyek hatóanyagai felhalmozódnának a szervezetben, ezért korlátlan ideig és biztonságosan fogyasztható hosszú távon is.

 

Adatok
Cikkszám
907802
Kiegészítő termékek