Ingyenes szállítás 30.000 forint felett!  l  Telefonon hétköznapokon 9-15-ig vagyunk elérhetőek.

Kérdése van? Hívjon minket! +36301283830

JAVALLAT® - Húgyutak egészsége 60 db
JAVALLAT® - Húgyutak egészsége 60 db
2 590 Ft

JAVALLAT® - Húgyutak egészsége 60 db

JAVALLAT® - Húgyutak egészsége 60 db

 

A vesék és a húgyhólyag egészségét támogató gyógynövény komplex

2 590 Ft
Részletek

JAVALLAT® - Húgyutak egészsége 60 db

60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula

Egymás hatását támogató gyógynövényekkel:

 • Aranyvessző: Támogatja a húgyutak egészségét. Hozzájárul a szervezet fiziológiai ellenálló-képességének növeléséhez kedvezőtlen környezeti feltételek esetén. Antioxidáns hatású.
 • Orvosi medveszőlő: Támogatja a húgyhólyag egészségét. Antioxidáns hatású.
 • Nyírfalevél: Jelentős mennyiségben tartalmaz keserűanyagokat és flavonoidokat.
 • Madárkeserűfű: Segít eltávolítani a patogén baktériumokat a húgyutakból, csökkenti bizonyos baktériumok megkötődését a húgyutak falán.
 • Mezei zsurló: Támogatja az erek ellazulását, az artériák rugalmasságát. Támogatja a szervezet remineralizációját.
 • Pitypang: Keserűanyagai támogatják a máj egészségét, oligoszacharidjai prebiotikus hatásuk révén hozzájárulnak a bélrendszer egészségének megőrzéséhez. Antioxidáns hatású.

Mikor ajánljuk?

- Ha gyógynövényekkel is szeretne hozzájárulni veséje és húgyhólyagja egészségéhez.
- Ha a felfázás, a húgyúti fertőzések okozta gyulladások és a vesekő kezelésére alkalmazott gyógyszeres és életmód-terápia mellett  szeretne gyógynövényeket is használni egészségtámogató céllal.

Mennyit és hogyan kell bevenni kapszulákból?

 • Az ajánlott mennyiség naponta kétszer 1 kapszula bőséges folyadékkal fogyasztva. Mivel gyógynövények hatása is erősen függ az szervezet egyedi anyagcserétől, illetve a fogyasztó testsúlyától is, ezért a napi adag kétszer 2 kapszuláig is növelhető.
 • Egyedi gyártástechnológiánk lehetővé teszi, hogy a kapszulákból gyógynövényteát készíthessen! Ilyenkor a kapszulákat a két végüknél megfogva szét kell nyitni, a tartalmukat pedig 50-60 Celsius fokos meleg vízzel kell felönteni, majd alaposan felkeverni. Mivel a kapszulák a gyógynövények hatóanyagainak 100%-át tartalmazzák (tehát nemcsak a vízben jól oldódó hatóanyagokat) ezért a megszokottól eltérően egy sűrű átlátszatlan teát kaps eredményül, amelyet felkeverés után érdemes egyből elfogyasztani.
 • A kapszulák tartalma bármilyen folyadékban elkeverhető. Hozzáadhatja mézhez, joghurthoz, turmixokhoz, olivaolajhoz, illetve bármilyen vizes vagy olajos folyadékhoz.

Fokozott antioxidáns hatás

 •  A JAVALLAT® kapszulákban lévő SonicFine® instant gyógynövényporok gyártása során szétzúzzuk a növényi setjfalak rostmátrixát, ennek eredményeként jelentősen megnövekszik a hozzáférhető antioxidáns hatású polifenolok és flavonoidok mennyisége. A növényi sejtfalak ugyanis akadályozzák, hogy az összes antioxidáns hatóanyag kioldódhasson. Ennek elsődleges oka az, hogy az antioxidáns vegyületek jelentős része  beágyazódik a sejtfal rostmátrixába. A szuperfinom gyógynövényporok antioxidáns hatása gyógynövénytől függően így három-ötször magasabb. 

Folyamatosan fogyasztható?

 • A komplex nem tartalmaz olyan gyógynövényeket, amelyek hatóanyagai felhalmozódnának a szervezetben, ezért korlátlan ideig és biztonságosan fogyasztható hosszú távon is.

 

Adatok
Cikkszám
980485
Kiegészítő termékek