A FORPRO CARB CONTROL bemutatja a magas fehérjetartalmú, saját levében főtt lazac filé termékét, szénhidrát mentesen.
Tudta, hogy a lazac volt az első hidegvízi vadon fogott hal, amelyet az American Heart Association jóváhagyott? Hosszú láncú Omega 3 zsírsavakban gazdag, egészséges és legfinomabb fehérjeforrások közé tartozik.
Forpro SALMON in own sauce, lazac termék nagyon kedvelt mélyvörös színének, szilárd textúrájának és gazdag ízének köszönhetően. A lazacot kifogáskor frissen készítik el, így biztosítva neki kiváló ízt és textúrát. Gyengéd, lédús és sűrű, de nem száraz kialakítás.
A lazac kétségtelenül a legtáplálóbb és legfinomabb hal ételek közé tartozik, számos betegség rizikóját csökkentheti. Kiváló fehérje, vitamin és ásványi anyag forrás.
A lacaz:
- Omega zsírsavakban gazdag. EPA+DHA tartalom.
- Astaxantin tartalommal a gyulladások és infarktus megelőzésére.
- Kiváló minőségű fehérjeforrás.
- Gazdag B vitaminokban.
- Káliumban és szelénben gazdag.
- Csökkenti a szívbetegségek kockázatát.
- Hatással lehet a testsúly csökkentésre.
Ízletes, sokoldalúan elkészíthető, próbálja ki lazactortaként, hamburgerekbe, tacokba, szendvicskrémekbe, tésztákhoz, levesekbe és salátákba.
Jellemzők:
- Felbontás után azonnali fogyasztásra alkalmas
- Gluténmentes
- Cukormentes
- Adalékanyag és tartósítószermentes
Összetétel: Lazac (Salmo salar) 70%, víz, só, fűszerek.
Felhasználás: Edzés után, vagy bármelyik étkezés teljes kiváltására. Tárolási hőmérséklet 0°C - 25°C,
Kiszerelés: 170 g
|
100 g |
RI%* |
Energia érték |
767 kJ (162 kcal) |
8%
|
Zsír
ebből telített zsírsav
ebből egyszeresen telítetlen zsírsavak
ebből többszörösen telítetlen zsírsavak |
10 g
2,8 g
1,4 g
1,7 g |
14%
14%
-%
-% |
Szénhidrát
ebből cukor |
0 g
0 g |
-%
-% |
Fehérje |
18 g |
36% |
Só |
1,2 g |
20% |
*% RI - referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára |