Flavin7 Ital 500 ml
A legerõsebb flavonoidok magas antioxidáns kapacitással! A gyümölcskoncentrátum jelentõs mértékben tartalmaz bioflavonoidokat és erõs redukciós képessége révén ORP -400 mV értékkel bír.
Flavin7 ital: A Flavin7 1998 óta van forgalomban Magyarországon. Eddig több, mint ötszázezer termék vásárlása bizonyította, hogy a bioflavonoidoknak és a növényi antioxidánsoknak kiemelkedõ szerepe van az egészség megõrzésére, helyreállítására figyelõ emberek körében. A Flavin7 az itt látható megjelenésében, hamisítatlan eredeti növényi összetevõkkel az elmúlt évek során jelentõsen növelte hatóanyag tartalmát, illetve ezen változatában már a hidrogén is megtalálható.
Szervezetünkre gyakorolt jótékony hatása:
- Fogyasztása segíti a sejtek regenerálódását, optimalizálja mûködésüket.
- Lassítja az öregedés folyamatát és erõsíti szervezetünk ellenálló képességét a káros külsõ hatásokkal szemben.
- Növeli az állóképességet, javítja a memóriát.
- Kiválóan alkalmas a gyakori stresszhelyzetek által okozott állapotok csökkentésére.
- A tapasztalatok alapján állítható, hogy fogyasztásával csökken a koleszterin és a triglicerid szint, amelyek a szív- és érrendszeri katasztrófák rizikófaktorai. A tiszta érrendszeren keresztül lehetõvé válik a méreganyagok kiürülése, a méregtelenítõ szervek hatékony mûködése.
- Megelõzhetõ, megszüntethetõ a vérkeringés elégtelen mûködésébõl adódó egészségkárosodás, normalizálódik a sejtek oxigén- és tápanyag ellátása.
- Fogyasztói tapasztalatok bizonyítják, hogy elõnyös a cukorbetegségben szenvedõk számára is.
Mik azok a Flavonoidok?
A flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és fõként gyümölcsök, illetve zöldségek héjában, magjában találhatóak meg. A flavonoidokat a növények saját védelmük érdekében termelik. A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy fõként az emésztõ- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. Semlegesíti a szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést (arteriosclerosis) veszélyét. Gátolják a trombózisképzõdést, fokozzák az érfalak rugalmasságát. Kormoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van.
- Csökkentik a LDL (“rossz” koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet.
- Májvédõ és fényvédõ hatással rendelkeznek.
- Gyulladáscsökkentõk, a cukorbetegség (diabetes mellitus) hosszú távú szövõdményeinek kialakulását elõzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek.
Mióta ismerjük a Flavonoidokat?
1936-ban Szent-Györgyi Albert és Rusznyák István elsõként mutatták ki, hogy a citrusfélékbõl származó két flavonoid (rutin, naringenin) csökkenti a kapillárisok törékenységét és permeabilitását (áteresztõképességét), ezért elõször a rutint P-vitaminnak nevezték el. Azóta a tudomány több ezer hasonló vegyületet izolált. Mire jók a Flavonoidok? A flavonoidok a szervezet antioxidáns kapacitását növelik, amely képes csökkenteni a szabadgyökök sejteket romboló hatását. Támogatják a védekezõ rendszer optimális mûködését. A vörösszõlõ segítheti az érrendszer optimális mûködését, javíthatja a keringést. Antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától.
A legkisebb antioxidáns a HIDROGÉN: Miért is jó a Hidrogén?
Az oxigénnel lassan elégünk, mégis szükséges. A Hidrogén új tiszta energia, amely lassítja az öregedést! A magas hidrogén tartalom, a redukáló hatást fokozza. A szabadgyökök megkötésének ez a legújabb és legeredményesebb természetes módszere. A redukáló folyamatok a szervezetben, az életmûködések által kiváltott oxidatív stressz miatt kialakult károsodások gátlására is alkalmasak. Amikor a Hidrogén egy szabadgyökkel találkozik az élõ szervezetben, képes annak semlegesítésére. Ezáltal a szabadgyök azonnal elveszíti sejtkárosító hatását. A kutatások eredményeként sikerült nagy mennyiségû aktív Hidrogént oldani a sûrû molekulaszeparált gyümölcskoncentrátumba, így a Hidrogén jól tárolható és a szervezetbe jutva a legkisebb méretû antioxidánsként hatékonyan tudja kifejteni szabadgyök megkötõ hatását. Erõs redukciós képessége van, amely mérhetõ: ORP-400 mV.
Mit jelent, hogy antioxidáns hatás, és mik azok a szabadgyökök?
Egy anyag antioxidáns tulajdonsága a szabadgyököket megkötõ, semlegesítõ képességét jelenti. A szabadgyökök rendkívül instabil és “agresszív” molekulák, amelyek oxidálni próbálják a sejteket. Ha túlzott mértékben vannak jelen a szervezetünkben, létfontosságú biológiai molekulákat -legrosszabb esetben a DNS-t- károsíthatnak. Ezt nevezzük oxidatív stressznek.
ORP érték: Az ORP érték egy oldat oxidációs és redukciós képességét jelzõ szám. Minél alacsonyabb az ORP érték, annál redukálóbb az oldat. A legerõsebb oxidáló anyagok között az oxigén mellett többek között a savas esõ és a klórozott víz is szerepel. A Hidrogén egyedi hatékonysága az antioxidánsok között: A hidrogénnel dúsított különlegesen magas antioxidáns hatású folyadék forradalmi újdonság az étrend-kiegészítõk palettáján. A benne lévõ flavonoidok szabadgyök befogadó hatása és a Hidrogén egyedülálló antioxidáns ereje együtt fejti ki hatását az Ön egészségének védelmében!
Összetevõk:
Vörös szõlõlé szeparátum, feketeszeder lé szeparátum, feketecseresznye lé szeparátum, feketeribizli lé szeparátum, bodza termés velõje, szilvalé szeparátum, kökény termés velõje.
Felhasználási javaslat:
10-20 ml / nap, valamint igény és szükség szerint akár 100-200 ml / nap, több alkalomra elosztva.
Fontos! Mivel gyümölcsöket tartalmaz, túladagolni nem lehet, így a javasolt fogyasztási ráta is képlékeny. A napi javasolt fogyasztás folyamatosan változik, a dobozra mindig a maximumot tüntetjük fel.
Figyelmeztetés:
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Fogyasztás elõtt rázza fel! Az íz a felhasznált gyümölcsök termõhelye és fajtája szerint kis eltéréseket mutathat.