Ingyenes szállítás 30.000 forint felett!  l  Telefonon hétköznapokon 9-15-ig vagyunk elérhetőek.

Kérdése van? Hívjon minket! +36301283830

Flavin 7+ Prémium kapszula 90 db
Flavin 7+ Prémium kapszula 90 db
7 870 Ft
ÚJ

Flavin 7+ Prémium kapszula 90 db

Flavin 7+ Prémium kapszula 90 db

 

Emelt polifenol, flavonoid tartalommal rendelkezik. Magasabb quercetin, illetve rutin tartalmának köszönhetõen fokozott antioxidáns, illetve gyökbefogó hatású. Ennek következtében még hatékonyabban növelik az erek rugalmasságát, fokozzák a szervezet ellenálló képességét, csökkentik a káros sejtmûködés kialakulását a szervezetben.

7 870 Ft
Egységár: 87 Ft/db
Részletek

Flavin 7+ Prémium kapszula 90 db

 

A specifikációban szereplõ adatok 4 db kapszula hatóanyag-tartalmára vonatkoznak.

Emelt polifenol, flavonoid tartalommal rendelkezik. Magasabb quercetin, illetve rutin tartalmának köszönhetõen fokozott antioxidáns, illetve gyökbefogó hatású. Ennek következtében még hatékonyabban növelik az erek rugalmasságát, fokozzák a szervezet ellenálló képességét, csökkentik a káros sejtmûködés kialakulását a szervezetben. A Prémium termékek is üveges kiszerelésben, valamint kapszula formájában kaphatók. A Flavin7 termékcsalád minden tagját a hagyományos orvosi kezelések mellett, azok kiegészítésére ajánljuk, más termékekkel és gyógyszerekkel nincsenek káros kölcsönhatásban. (A Trace Minerals 84M fogyasztása esetén a két termék fogyasztása között fél óra szünet legyen.).

Flavin7 termékcsalád és a Flavin7 Prémium termékek az Országos Sportegészségügyi Intézet vizsgálata alapján doppinglistán lévõ anyagot nem tartalmaznak, tehát sportolóknak is javasolt. Kiknek ajánljuk?

– Családban elõforduló fokozott rizikófaktor, hajlamosító tényezõk esetén, szív- és érrendszeri betegségek megelõzésére.
– Immunerõsítésre.
– Betegségben legyengült szervezet erõsítésére, hagyományos terápiák kiegészítéseként.
– Idõskori cukorbetegeknek az érelmeszesedés, trombózis kialakulásának megelõzésére.
– Sportolóknak immunerõsítésre, erõnlét fokozására, teljesítõképesség növelésére, anélkül, hogy doppingoló hatást fejtene ki.
– Stressz okozta szív- és érrendszeri betegségek elleni védõhatásként.
– Fokozott stresszhatás, stresszes életmód, menedzser betegség, vagy egyéb környezeti ártalmaknak kitett egyén esetében, valamint dohányos életvitel esetén. Alkalmazása védõhatással bír a szív- és érrendszeri problémák, magas vérnyomás, infarktus kialakulásával szemben.
– Idõs korban az általános erõnlét javítására.
– Megelõzésre a jobb életminõség biztosítása érdekében.
– Allergiában szenvedõknek, az immunrendszer erõsítésére.
– Fokozzák a vitaminok hatását. (Fõleg E- és C vitamin)

Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben
4 kapszula 6 kapszula 9 kapszula
Vörösszõlõ mag 492 mg 738 mg 1107 mg
Össz polifenol 44 mg 66 mg 99 mg
Ebbõl: flavonoid 32 mg 48 mg 72 mg
Ebbõl: resveratrol 0,02 mg 0,03 mg 0,045 mg

Összetevõk: vörös szõlõ mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; zselatin, feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, bodza héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány, szinezék (indigókármin).

Felhasználási javaslat: 2×2 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 3×2-3 kapszula/nap.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelõorvosával. Kisgyermektõl elzárva tartandó!

Kiegészítő termékek