Ingyenes szállítás 30.000 forint felett!  l  Telefonon hétköznapokon 9-15-ig vagyunk elérhetőek.

Kérdése van? Hívjon minket! +36301283830

Biomenü bio camu camu por – 60g
Biomenü bio camu camu por – 60g
2 390 Ft

Biomenü bio camu camu por – 60g

Biomenü bio camu camu por – 60g

A camu camu az egyik leggazdagabb természetes C-vitamin forrás. Immunerősítő hatású, vitaminokban és ásványokban gazdag.
2 390 Ft
Részletek
Biomenü bio camu camu por – 60g

Az egyik leggazdagabb természetes C-vitamin forrás. Több természetes formában előforduló C-vitamint tartalmaz, mint bármely más ismert növény a világon (100 g gyümölcsben kb. 2 g C-vitamin található).

Camu camu
Ez a gyümölcs több C-vitamint tartalmaz, mint bármely más ismert növény, a narancsnál például legalább 50-szer többet. Azok számára, akik természetes, tiszta formában, magas hasznosulással gondoskodnának a napi vitaminpótlásról, tökéletes választás. A C-vitamin mellett értékes aminosavak, béta-karotin és bioflavonoid is található benne, jelentős antioxidánsként lassítja az öregedési folyamatokat, megelőzheti a szív- és érrendszeri problémákat, óvja és szépíti a bőrt, javítja a látást, gyorsítja a vírusos fertőzések gyógyulását. Övsömör, herpesz és afta esetén is bevethető természetes gyógyító szerként.

Nehéztüzérség a vírusok ellen!

Az egyik leggazdagabb természetes C-vitamin forrás, csípős, gyümölcsös íze miatt különleges ételízesítő

Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai

az immunrendszer normális működése
a csontok normális működése
a véredények normál funkciója
a porc normális működése
az íny normál funkciója
normál energiatermelő anyagcsere
normális pszichológiai funkció
az idegrendszer normális működése
a bőr normális működése
a fogak normális működése
A dél-amerikai Amazonas régióból származó camu camu egy bokor, amely vadon végigfut az ártéri síkságon és rendkívül árvíz toleráns. A gyümölcs egy vöröses-bíbor bogyó, magas C-vitamin tartalommal. A camu camu bogyó számos egyéb antioxidánst és esszenciális antioxidánst tartalmaz. A camu camu bogyót az édességek ízesítésére szánt hagyományos étrendben – italokban és konzervekben – is használják, de magas tápanyagtartalma miatt egyre inkább táplálékkiegészítőként alkalmazzák. A legjobb minőség érdekében választott nyers camu camu bio bogyókat tiszta vízben tisztítják, szárítják, majd finomra őrlik.

A bogyókat szüretkor azonnal csónakokra rakják és lefagyasztják, hogy tápanyagait a lehető legteljesebb mértékben megőrizve jusson el a fogyasztókig.

Gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, jelentős mennyiségű aminosavat (szerint, valint és leucint), béta-karotint és bioavonoidokat is tartalmaz. A C-vitaminon kívül aminosavakat, béta-karotint, rostokat, kalciumot, káliumot, foszfort és vasat is tartalmaz. A többi szupertáplálékhoz hasonlóan a camu camu is sokféle jótékony hatással bír: segíthet többek között a vírusok elleni harcban, herpeszek, afta, övsömör esetén gyorsíthatja a gyógyulást illetve a tünetek visszahúzódását. Ezen kívül ismert még immunerősítő, ínyvédő hatásáról, használják asztma estén.

Hatóanyag 100g-ban:
Energia 1322 kJ/316 kcal
Zsír 2,4 g
– amelyből telített zsírsav 0,9 g
– amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 1,0 g
– amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 0,4 g
Szénhidrát 57 g
– amelyből cukor 4,2 g
Rost 21,6 g
Fehérje (protein) 5,0 g
Só 0 g
C-vitamin 6520 mg
Összetevők:
100% bio camu camu (myrciaria dubia)

Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Gluténmentes; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Nátriummentes/Sómentes

Javasolt adagolás:
Egy adag = 3-5 g.

1 adag naponta, folyadékban elkeverve

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva
Adatok
Cikkszám
4124
Kiegészítő termékek