A lencse a tápanyagdús étrend kiváló kiegészítője lehet. Magas a rost és a fehérjetartalma, kulcsfontosságú vitaminok találhatók benne.
A lencse alacsony kalóriatartalmú, vasban és folsavban gazdag, kiváló fehérjeforrás. Polifenolokban gazdag.
Lencse: táplálkozás és előnyök Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Gluténmentes; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Fehérjében gazdag; Kifejezetten nátriumszegény/sószegény
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = ízlés szerint
ízlés szerint
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
Összetevők
100% bio vöröslencse (Lens culinaris) liszt; Allergének: nyomokban glutént, szóját és szezámmagot tartalmazhat
Összetevők táblázata Energia 1471 kJ/351 kcal Zsír 1,5 g - amelyben telített zsírsav 0,2 g Szénhidrát 52 g - amelyben cukor 1,7 g Rost 12 g Fehérje (protein) 26 g Só < 0,01 g
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
Figyelmeztetések
Minőségi Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával. A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!