Összetevők: paradicsom, nádcukor, só, citromsav
Napjainkra már nem öntelt magyarkodás, hanem igazolt tapasztalat az, hogy a Kárpát-medence sajátos klímájában termesztett paradicsom ízével nem vetélkedhet semmilyen más régióból érkezett. Naná! Hogy rabul ejtő az ezen zónán belül is legtöbb napfényes órát tudó kalocsai körzet központjában Fajszon termeltből készített Bio Berta Paradicsomlé fogyasztásával nem egyszerűen csak kalória, energiabevitel történik a szervezetünkbe, ihletet s igényt szállít a boldogságra, szellemi minőségünk tágítására, tudják a napos oldal ízeire!
Szomszédasszony biztosan szálka lehet az ajándék business ipar szemében, hisz már messzi földről nem csak lakótelepüléséről - az ajándékvárók vágya a szép csokorvirág s homoktövis pálinka mellé a "Bio Berta Paradicsomlé" - vallják az emberek egyre többfelé, hogy nélküle kamrájuk, vele éléskamrájuk van.