A borsnak frissen telt, fás íze van, csípős és kellemesen aromás. A fehér bors íze csípősebb és kevésbé átható, mint a feketéé. A zöldbors nem olyan csípős, de tiszta, friss íze van.
A zöld borsterméseket napon megszárítják, amitől összezsugorodnak, megkeményednek és megfeketednek. A fekete borsszemek ráncosabbak, mint a többi típus.
A fekete bors egyik fontos kulináris előnye, hogy "összehozza", harmonizálja az ízeket, amikor egy étel íze szétesik, nem ad egy egységes ízhatást.
Felhasználási javaslat: ízlés szerint.
Tipp: az olajon enyhén pirítsuk meg a borsot is, így még különlegesebb ízélményben lesz részünk!
Összetevők: feketebors
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék.
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01
Allergén anyagot nem tartalmaz.